Guldborgsund Forsyning

Det var to dag før juleaften, da et total projekt til Guldborgsund Forsyning stod færdigt. Projektet var en renovering af en kritisk pumpestation, som modtog spildevandet fra sukkerroefabrikken i Nykøbing Falster. Derfor skulle alt klargøres, så en omkobling kunne foregå så smertefrit som muligt.

Via Instrument Link Instrument Link programmet, som er PC konfigurationsværktøjet til Connect®, er opsætningen hurtigt klaret, og da pumpestationen fik strømmen tilsluttet var det blot at ligge programmet i Connect® og sætte pumperne i automatik.

Pumpestationen har 3 pumper som anvender den indbyggede energioptimeringsfunktion, som Connect® er født med. MJK leverede totalprojektet med al elektrisk montage på pumpestationen, som bl.a. indeholder tre DanFoss FC202 15KW frekvensomformere, MagFlux® flowmåler fra MJK og som pumpestyring og dataopsamler Connect®, ligeledes fra MJK.

Connect® kommunikerer via GPRS direkte til IGSS SRO-systemet. 

De foreløbige data fra pumpestationen ser meget lovende ud, og da Connect® selv tilpasser sig med den indbyggede adaptive energioptimeringsfunktion, er der formentlig endnu mere at hente i besparelser hen ad vejen.

MJK Automation: MJK Products > RTU and Controllers > Connect® > Guldborgsund Forsyning